Zoek
Zoek

Weidepalen

Robuust en betrouwbaar
voor diverse toepassingen

Van Swaay Duurzaam Hout levert hoogwaardige houten weidepalen die verduurzaamd zijn tot aan de kern. Deze weidepalen zijn zeer gewild voor de constructie van duurzame hekwerken, afrasteringen, erfafscheidingen en het afschermen van dierenweides. Weidepalen geven op natuurlijke wijze grenzen aan en passen uitstekend in tuinen en andere landelijke omgevingen. 

Duurzaam en kwaliteit

Door de juiste weidepaal te selecteren voor specifieke toepassingen, kunt u vertrouwen op een levensduur van tientallen jaren, afhankelijk van externe factoren zoals bodemvochtigheid en de mate van mechanische belasting en beschadiging. Onze weidepalen zijn optimaal beschermd tegen insecten, termieten, schimmels en verrotting, zelfs bij langdurig contact met lucht, grond en grondwater.  

Bij het gebruik van weidepalen wordt vaak glad staaldraad, puntdraad, schrikdraad of gaas bevestigd om te dienen als afscherming in de landbouw, tuinen en plantsoenen.  

Hoogwaardig materiaal

Wij leveren hoogwaardige houtproducten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Onze weidepalen zijn niet alleen bestand tegen houtrot maar behouden ook hun natuurlijke uitstraling, waardoor ze esthetisch in de buitenomgeving passen.  

Toepassingen

Ons hout is goed toepasbaar bij hekwerken, weide-afrasteringen,  dierenverblijven, tuindecoratie en weide-omheiningen. 

Houtsoorten

Scroll naar boven