Zoek
Zoek

Nerafix®

Levensduur in het kwadraat

Nerafix producten hebben een levensduur in het kwadraat, dankzij onze dubbele verduurzaming. Zowel voor de plaatser als voor de gebruiker is Nerafix een veilige en duurzame oplossing voor (paarden)omheiningen en tuinproducten. Nerafix is een betere optie dan bijvoorbeeld beton. Houten palen hebben minder impact bij aanraking op paarden en andere dieren waardoor het dierveiliger is.   

Verduurzaming

De eerste stap is een premium vacuüm- en druk verduurzaming van zeer goed gedroogd hout in onze vestigingen in Harlingen en Schijndel, waarna het middel door natuurlijke fixering in de houtcellen vastgezet wordt voor een langdurige bescherming van het hout. Hierdoor is het lange tijd beschermd tegen bacteriën-, termieten- en schimmel-aantasting. Dit verlengt de levensduur van het naaldhout aanzienlijk en voorkomt houtaantasting. 

Na natuurlijke conditionering en droging vindt er een tweede houtverduurzaming plaats voor een extra verlenging van de levensduur en een rustieke uitstraling in zwart/antraciet.  Deze kleur wordt in de loop van de tijd steeds zachter, wat qua uitstraling lijkt op de gecreosoteerde producten van vroeger.

Voordelen

Het hout en het productieproces is KOMO gecertificeerd, veilig toepasbaar en voldoet aan de BPR en de strengste Europese wet– en regelgeving en milieueisen.  

Scroll naar boven