Search
Search

Hofleverancier bij
Koninklijke beschikking

Een titel om trots op te zijn

Van Swaay Duurzaam hout is bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. In Nederland mogen ongeveer 500 bedrijven dit predicaat voeren. Het zijn kleine of middelgrote ondernemingen die ten minste honderd jaar bestaan en aan specifieke criteria voldoen.  

Het predicaat wordt exclusief door de Koning verstrekt na uitgebreid onderzoek. Het bedrijf moet niet alleen van onberispelijk gedrag zijn maar het moet ook een vooraanstaande positie in de eigen regio hebben opgebouwd. Het verkrijgen van het predicaat “Hofleverancier” is dan ook een prestigieuze en zeldzame onderscheiding die wij met trots dragen.  

Het label ”Hofleverancier” is een teken van onze ervaring, continuïteit, soliditeit en toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Onze lange staat van dienst toont aan dat we een bedrijf zijn dat kan vertrouwen op jarenlange expertise en knowhow.  

Als hofleverancier streven we altijd naar het leveren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons terecht kunnen voor duurzame en hoogwaardige oplossingen. Onze lange geschiedenis en ervaring is een bron van trots en motivatie voor ons team, we zijn vastbesloten om onze reputatie voortdurend te versterken.  

Houtgebruik draagt bij aan CO2 reductie

De klimaatdoelstellingen zijn gericht op het verminderen van de hoeveelheid broeikasgas (o.a. CO2) in de atmosfeer. Het gebruik van hout draagt hieraan volop bij doordat in hout CO2 is vastgelegd. Wanneer je hout gebruikt draag je bij aan CO2 reductie.

In iedere m3 hout is ongeveer 0,9 ton CO2 opgeslagen. Daarnaast bespaar je door het gebruik van hout een andere grondstof, zoals aluminium, staal of beton. Met iedere m3 hout die een andere grondstof vervangt, bespaar je zelfs gemiddeld 1,1 ton CO2-emissie in de atmosfeer. Tel de 0,9 ton CO2 die in het hout is vastgelegd daarbij op, en je snapt dat het gebruik van een m3 hout 2 ton CO2 bespaart.  

Scroll naar boven