Zoek
Zoek

Steigeroplossingen

Steigeroplossingen

Houten steigerconstructies geven veel voordelen; ze vergroten de beschikbare ruimte boven het water, kunnen drijvend worden gemaakt en zijn in staat om hoogteverschillen aan de wal op te lossen. Bij Van Swaay bieden we een ruim assortiment  duurzaam constructiehout voor steigers aan. Onze steigeroplossingen worden gemaakt uit hoogwaardige, duurzame houtsoorten met een lange levensduur, en dit wordt ondersteund door jarenlange ervaring om optimale prestaties te garanderen.  

Voor elke toepassing een
geschikte steigeroplossing

Wij bieden oplossingen op maat op het gebied van houten steigers voor diverse toepassingen, zoals aanlegsteigers of aanmeerplaatsen voor recreatieplassen, jachthavens, gemeentes, waterschappen, of zelfsprivé steigers particuliere tuinen. Ons assortiment omvat een breed scala aan houten componenten, waaronder afwaterende dekdelen, palen, en combipalen, beschikbaar in diverse vormen en afmetingen. Bovendien bieden we een uitgebreide selectie van houtsoorten en afmetingen voor palen, gordingen en dekdelen, geschikt voor zowel zoet, zout als brak water. 

Oosterdokseiland

Een mooi voorbeeldproject bevindt zich op het Oosterdokseiland in Amsterdam: een 300 meter lange drijvende wandelsteiger, ook wel bekend als een ‘Jetty,’ vervaardigd uit duurzaam Accoya hout. Deze Jetty is het resultaat van de creatieve inzet van onze ingenieurs en is volledig ontworpen, geleverd en geproduceerd door ons team. Zowel de dekplanken als de bankjes zijn vervaardigd uit Accoya hout, met een verwachte levensduur van maar liefst 60 jaar. 

Scroll naar boven