Search
Search

Onze zekerheden

Bij Van Swaay bent u verzekerd van:

1.      Duurzaam

Wij bieden innovatieve biobased houtoplossingen voor de Circulaire Economie, waarbij we producten en natuurpositieve materialen inbrengen voor de (openbare)buitenruimte en infrastructuur. Wij leveren uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen. De keurmerken FSC, PEFC en KOMO garanderen levensduurbestendig hout. Wij verduurzamen verantwoord en maken gebruik van de kracht van de natuur in onze verduurzamingsprocessen. Ons hout is 100% veilig, duurzaam en CO2 reducerend.

 

2.     Levensduur van tientallen jaren

Wij zijn onovertroffen in het optimaal beschermen van hout tegen insecten, schimmels en verrotting, zelfs bij langdurig contact met lucht, grond en grondwater. Hierdoor kunt u rekenen op de laagste kosten per levensduurjaar.

 

3.     Stabiele en zeer hoge kwaliteit

Hout is een natuurproduct maar omdat wij hout jarenlang uit dezelfde gebieden betrekken en daar nauw betrokken zijn bij de kwaliteitselectie, leveren wij een stabiele en goede kwaliteit. De praktijk van meer dan 130 jaar heeft dit uitgewezen.

 

4.    Leverbetrouwbaarheid

Wij hebben een groot en breed assortiment op voorraad, zowel in binnen- als buitenopslag. Dit garandeert een oplossing op maat en snelle levering.

 

5.     State of the art

Dankzij onze oplossingsgerichte aanpak, uitgebreide ervaring, vakspecialistische kennis en onze voortdurende focus op innovatie, zijn wij uw partner voor oplossingen op maat. Wij inspireren al onze partners om hernieuwbare grondstoffen in te zetten en denken graag mee over het juiste houtproduct voor de juiste toepassing om zo tot de meest geavanceerde natuurpositieve oplossingen te komen. 

Scroll naar boven