Zoek
Zoek

Paarden- en dierenomheiningen

Hoogwaardige houten omheiningen

Al generaties lang is Van Swaay dé vakspecialist in Europa voor de ontwikkeling en productie van houten omheiningen. Onze producten zijn niet alleen veilig voor mens en dier, maar voegen meerwaarde toe aan het eigendom van de eindgebruikers. 

Samen met onze installatiepartners zijn wij dé norm voor dierveilige en duurzame houtoplossingen en bieden wij hoogwaardige houtproducten aan die specifiek zijn ontworpen voor paardenomheiningen, paardenbakken en andere dier gerelateerde faciliteiten. 

Houten poorten

Een houten poort geeft een tuin, wei of terrein een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Vaak kiezen mensen voor onze houten poorten vanwege hun gebruiksvriendelijkheid en lichte constructie. 

Sinds 1891 hebben we onze eigen methoden voor preventieve houtverduurzaming ontwikkeld en verfijnd, wat generaties lang is doorgegeven. Onze methoden zijn geïnspireerd op de natuur en omvatten antistoffen om schimmels, termieten en bacteriën te weren en een lange levensduur te garanderen.  

Nobifix

Bij Van Swaay Duurzaam Hout staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Onze houtproducten worden zorgvuldig geselecteerd uit verantwoord beheerde bossen en ons productieproces voldoet aan de hoogste milieunormen. We begrijpen dat de veiligheid en het welzijn van de dieren centraal staan, en daarom bieden wij houtoplossingen die niet alleen mooi, duurzaam en robuust zijn, maar ook vrij zijn van schadelijke stoffen die de gezondheid van de dieren kunnen aantasten en die beschadiging aan de paarden voorkomen.  

Een mooi voorbeeld van verduurzaamd hout dat uitermate geschikt is voor gebruik bij dieren is Nobifix® hout. Nobifix is natuurlijk verduurzaamd Europees naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Duurzamer hout is bijna niet te vinden. En de eigenschappen? Die zijn ongekend. Wil je meer informatie? Ga naar Nobifix.  

Toepassingen

Ons hout is zeer geschikt voor omheiningen, afrasteringen, paddocks, longeercirkels, poorten, landhekken, poortpallen, doorsteek omheiningen en afrasteringen voor o.a. paarden, geiten, schapen, kippen en honden. 

Houtsoorten

Scroll naar boven