Zoek
Zoek

Fruitboompalen en ondersteuning 

Fruitboompalen:
langdurige ondersteuning

In de fruitteelt spelen houten palen een essentiële rol, vooral bij het ondersteunen van fruitbomen zoals appelbomen, perenbomen en kersenbomen. Deze bomen hebben vaak ondersteuning nodig om de boom te versterken wanneer de takken vruchten dragen.  

Houten palen kunnen worden gebruikt als verticale ondersteuning om de groei van fruitbomen te begeleiden en ze rechtop te houden. In de fruitteelt worden verschillende soorten houten palen gebruikt, afhankelijk van de grootte van de fruitbomen, de gewenste hoogte, de groeiomstandigheden en de fruitsoort. Deze palen zijn verkrijgbaar in diverse behandelingen en onbehandelde varianten. Het is van groot belang dat de houten palen meerdere teelrondes meegaan.  

Daarnaast bieden wij speciale houtoplossingen voor hagelnetten, regenkappen en andere vormen van ondersteuning. Ons bedrijf heeft al vier generaties ervaring met grondcontact en zorgt proactief voor het voorkomen van houtrot, zodat de teelt langdurig kan floreren. Onze expertise ligt dan ook in grondcontact en een lange levensduur van onze producten. 

Kwaliteitseisen en milieuvoordeel:

duurzame houtoplossingen van Van Swaay

Duurzaamheid is verweven in de kern van onze bedrijfsfilosofie. Wij leveren houtproducten  die niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst door CO2 reductie op een natuurlijke manier te realiseren.

Onze langdurige samenwerking met dezelfde bospartners en bosgebieden, welke zich over meerdere generaties uitstrekt, verzekert de bescherming van onze hernieuwbare grondstof. Samen blijven we toegewijd aan duurzame houtproductie en aanplant, waarmee we onze verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving waarborgen en voldoen aan strikte milieunormen. Bovendien maken we gebruik van innovatieve verduurzamingstechnieken die de levensduur optimaliseren zonder concessies te doen aan de natuurlijke uitstraling.  

 Wij leveren hout met het KOMO productcertificaat, gebaseerd op BRL 2904. Dit certificaat staat garant voor de hoogste kwaliteitseisen.   

Onze vakspecialisten staan klaar om samen met u de beste houtoplossing te vinden voor de toepassing. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan boomondersteuningsproducten en dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. 

Agrifix

xx

Voordelen

Scroll naar boven