Search
Search

Duurzame Houtoplossingen

Boomondersteuning en boompalen

Ons hout gaat langer mee dan de groeiperiode van een boom; dé hernieuwbare grondstof. We zijn toegewijd aan het bieden van innovatieve biobased houtoplossingen voor de Circulaire Economie. Hierbij brengen we producten en natuurpositieve materialen in voor de (openbare) buitenruimte en infrastructuur, die zijn vervaardigd uit biobased materiaal en/of hernieuwbare grondstoffen. 

Onze expertise, doorgegeven van generatie op generatie, maakt ons uw partner voor op maat gemaakte oplossingen. We inspireren mensen om hernieuwbare grondstoffen te omarmen en zoeken daarbij ook verbinding met onderwijs- en kennisinstellingen.  
 
Onze oneindig hernieuwbare grondstof en innovatieve producten dragen bij aan het behoud en versterking van ons natuurlijk kapitaal. Bovendien dragen houtproducten bij aan de reductie van CO2- uitstoot en hebben ze een gunstige levenscyclusanalyse (LCA) en lage milieukostenindicator (MKI).  

Enkele van onze unieke houtoplossingen hebben bijzondere certificeringen en kwaliteitslabels ontvangen, zoals Cradle to Cradle gecertificeerde H2H met Accoya, FSC en KOMO gecertificeerde Accoya, H2H en onze Nobifix producten.Bij Van Swaay Duurzaam Hout zitten we graag naast u aan tafel om onze jarenlange kennis en ervaring in te zetten voor geslaagde projecten, met respect voor onze natuurlijke grondstoffen en planeet. We zijn er om opdrachtgevers te ondersteunen en te ontzorgen bij houtvraagstukken en het leveren van duurzame houtoplossingen.Onze missie is om het juiste houtproduct te vinden voor de juiste toepassing en om samen met opdrachtgevers en partners meer toegevoegde waarde te creëren voor de wereld van morgen. Wij streven naar een ‘natuur-positieve’ benadering, wat resulteert in een positieve impact op onze wereld. 

We bieden houtoplossingen voor:

Straat- en wegmeubilair openbare ruimte

Innovatieve GWW oplossingen

Scroll naar boven