Search
Search

Afrasteringen

Ongeëvenaarde duurzaamheid
en veiligheid

Hout is dé duurzame en langdurige oplossing voor allerlei typen afrasteringen. Bij Van Swaay bieden we duurzaam hout voor afrasteringen in diverse houtsoorten, merken en stijlen. Onze expertise stelt ons in staat om te voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en prestaties.

Oplossingen op maat

Als familiebedrijf met ervaring sinds 1891 en diepgaande vakkennis, werken we nauw samen met elke klant om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

In opdracht van hekwerkinstallateurs, aannemersbedrijven, Gemeentes, Waterschappen, Provincies en Rijkswaterstaat leveren we hout voor faunarasters welke bijdragen aan de veiligheid van mens en natuur, en aan het behoud van onze natuurlijke omgeving. Deze rasters worden onder andere geplaatst langs provinciale- en snelwegen en in natuurgebieden. 

Er zijn diverse wildrasters en mogelijkheden, waaronder: dassenraster, amfibieraster, reeënraster, gecombineerd faunaraster, schapenraster, alpacaraster en paardenraster.

Optimale bescherming 

Bij Van Swaay is het lang mee laten gaan van hout een van onze kernspecialiteiten sinds 1891. Afhankelijk van de toepassing kan door middel van houtverduurzaming ons hout langdurig beschermd worden tegen invloeden van buitenaf, zoals insecten, bacteriën, schimmels en termieten.

Al ons hout is veilig voor mens, dier, milieu en omgeving. We handhaven een diep respect voor de natuurlijke balans van ecosystemen en dragen hiermee bij aan de CO2 reductie. Door te kiezen voor onze houten afrasteringen draagt u actief bij aan een duurzamere toekomst.

Onze flexibiliteit, uw unieke visie 

Bij Van Swaay begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van houtsoorten, afmetingen en stijlen voor afrasteringen.

Uw visie en behoeften staan centraal bij het creëren van de perfecte houten afrastering voor uw project. Of het nu gaat om een traditionele look of een moderne uitstraling die uw omgeving transformeert, alles is mogelijk.

Onderhoudsvriendelijk voor langdurig plezier 

Bij Van Swaay bieden we niet alleen duurzame houten afrasteringen, maar ook zeer onderhoudsvriendelijke oplossingen met een uitzonderlijk lange levensduur. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw afrastering met minimaal onderhoud. Met Van Swaay kunt u vertrouwen op eenvoudig onderhoud en een lange levensduur voor uw afrasteringen, ongeacht de specifieke toepassing. Dit betekent minder zorgen en meer tijd om te genieten van uw omgeving. 

Toepassingen

Onze houten afrasteringen zijn ideaal voor wild-, dassen-, marter-, amfibie-, reeën- en gecombineerd faunarasters. Ook perfect geschikt voor lint-, rund-, paarden-, geiten-, schapen-, alpaca-, kippen- en hondenafrasteringen. 

Houtsoorten

Scroll naar boven