Hout met inhoud

Visie en missie

Van Swaay Duurzaam Hout zoekt al meer dan 100 jaar naar innovatieve oplossingen voor duurzaam houtgebruik. Wij leveren al vier generaties lang hout aan professionele gebruikers in binnen- en buitenland. Continuïteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit staan centraal. Met meer dan een eeuw ervaring in de branche beschikt Van Swaay Duurzaam Hout over ongekend veel houtkennis. Deze know-how delen wij graag met onze relaties.
 
Omdat kwaliteit voorop staat, streven wij naar 100 procent betrouwbaarheid in alle processen, leveringen, adviezen en afspraken. Aan de basis van onze producten staat uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen.
 
Van Swaay heeft de UN Global Compact principes onderschreven en onderstreept daarmee het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In de activiteiten die wij uitvoeren hebben wij altijd oog en hart voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (People). Daarnaast houden we ook sterk rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu (Planet). Bovendien streven we naar het behalen van rendement (Profit) uit onze activiteiten.