Hout met inhoud

Update Social Tree

In december zijn we samen met één van onze partners Koek gestart met het initiatief de Social Tree om vanuit een warm hart een steentje bij te dragen aan de (lokale) maatschappij. Hiervoor hebben we onze relaties gevraagd een plank te kopen, waar hun naam of website op is gezet. De opbrengst van dit sociale initiatief gaat naar Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum: een regionale club die zich met hart en ziel inzet om alle kinderen de mogelijkheid te geven om te sporten en lekker te bewegen. 

Afgelopen weekend zijn de tot nu toe gesponsorde planken aan de “boom” bij De Schaapskooi in Schijndel bevestigd. Zowel de bouw van het frame van de boom als de bevestiging van de planken zijn onder andere door het team van YOUR Productions uitgevoerd. Wij willen hen dan ook bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan de Social Tree.

Vanwege de nog geldende coronamaatregelen zal de boom wat langer blijven staan. Zodra De Schaapskooi weer geopend is, willen we de boom en het sociale initiatief namelijk ook onder de aandacht brengen bij de bezoekers van De Schaapskooi.

In de tussentijd kunnen uiteraard nog steeds planken gesponsord worden voor het goede doel. Doe je mee? Dat zou geweldig zijn!

Via onderstaande link kun je een plank kopen en het goede doel steunen. Zo laten we de Social Tree groeien.

Steun Social Tree 

Blijf ook op de hoogte via LinkedIn, Instagram en Facebook