Hout met inhoud

Picknicktafel voor stichting LOEK@YOU

Naar aanleiding van Beursvloer Meierijstad hebben we de kinderen van stichting LOEK@YOU blij kunnen maken met onze gesponsorde steigerhouten picknicktafel. Hieronder het verhaal van  de stichting.


TWEE VREEMDE EENDJES OP PAD


Op18 april 2018 vertrokken “twee vreemde eendjes” naar de Beursvloer Meierijstad. Ik zeg “twee vreemde eendjes” want we komen niet uit Meierijstad. Onze stichting komt uit het Veldhovense nabij Eindhoven. We heten Stichting LOEK@YOU en begeleiden kinderen en mensen die moeilijker mee kunnen doen in de maatschappij.

Nou, daar gingen we de18e, in ons autootje op zoek naar verbindingen, Wuppies en matches. Voor de leken onder ons, op een beursvloer betekent een Wuppie succes, dan is er een match tussen twee partijen. Het duurde niet lang voordat we ons als “een vis in het water” voelden, helemaal thuis in Meierijstad. Het was hartstikke gezellig. We kregen een lekker kopje koffie, lekker cakeje en een gezellige “buurt.”

Op de beursvloer kwamen we de Rotary club tegen en we deden ons verhaal. “Waar kunnen we jullie mee helpen?” vroegen ze. “Nou… wij zoeken een picknicktafel voor onze stichting. We begeleiden verschillende thuiszitters in de gehele regio, die zijn vastgelopen in het onderwijs en het kost hen veel moeite om mee te doen in de maatschappij. Op onze locatie missen we nog een picknicktafel. Wellicht kunnen jullie ons helpen?”

We mochten ons briefje met gegevens achterlaten en ze zouden kijken of iemand ons zou kunnen helpen. Helaas gingen we naar huis zonder Wuppie. We dachten ook zonder match. Niets meer verwacht werden we ineens opgebeld met de vraag of we nog een picknicktafel zochten. Enorms blij en verrast waren we natuurlijk toen we hoorden dat we een mooie picknicktafel gesponsord kregen voor onze locatie. Zelfs toen ze hoorden dat we niet uit Meierijstad komen, mochten we gewoon mee blijven doen met de matches van Beursvloer Meierijstad. We werden niet buitengesloten zoals bij sommige van onze LOEK@YOU kinderen wel het geval is.

Wij willen wij Van Swaay Schijndel BV heel erg bedanken. We zijn ontzettend blij met de picknicktafel. We hebben het weertje de afgelopen tijd erg mee gehad en dus extra veel van de picknicktafel kunnen genieten.

Nogmaals dank,

Groetjes van “de twee vreemde eendjes” en alle kinderen van Stichting LOEK@YOU, www.lerenopeigenkracht.nl