Hout met inhoud

Bouw mee aan de Social Tree

De kerst zal dit jaar wel wat anders zijn dan normaal. Wat rustiger en stiller waarschijnlijk. Maar dat wil niet zeggen dat we er niet voor elkaar kunnen zijn. Gewoon wat extra aandacht, vanuit een warm en sociaal hart. Daarom hebben we samen met één van onze partners Koek het volgende initiatief bedacht: de Social Tree

Het idee is heel simpel. 

We vragen onze relaties om voor €25,00 een plank te kopen. Deze zijn uiteraard van duurzaam hout en verwerkt conform de hoogst geldende circulariteitsnormen. Daar staat Van Swaay garant voor. Vervolgens zetten wij jouw naam of website op de plank. Van het gesponsorde hout bouwen we een mooie boom. Zo groot mogelijk natuurlijk en op een plek waar iedereen hem kan zien. 

De opbrengst van dit sociale initiatief gaat naar Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum: een regionale club die zich met hart en ziel inzet om alle kinderen de mogelijkheid te geven om te sporten en lekker te bewegen. Hier geloven ze in de natuur van het kind en helpen hen verder te ontplooien, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling... Kortom een prachtige bijdrage aan ieders “Foundation of Growth”.

In het voorjaar gebruiken we datzelfde hout om weer iets nieuws van te bouwen. Dan transformeert de boom misschien wel in een schommel, boomhut, hondenhok of vogelhuisjes... Voor welk mooi doel weten we nu nog niet precies. Dus suggesties zijn welkom!

Doe je mee? Dat zou geweldig zijn!

Via onderstaande link kun je een plank kopen en het goede doel steunen. Zo laten we de Social Tree groeien.

Steun Social Tree

Blijf ook op de hoogte via LinkedInInstagram en Facebook.