Hout met inhoud

Loonwerk

Een preventieve verduurzamingsbehandeling verlengt de levensduur van hout en rekent af met houtaantasting. Schimmels en insecten als de boktor krijgen daardoor minder kans. Van Swaay verduurzaamt al 130 jaar hout in eigen huis. Wij impregneren hout onder KOMO keur in gesloten vacuüm-druk installaties. Het moderne verduurzamingsmiddel dat wij hiervoor gebruiken is VSX®. Wij verduurzamen niet alleen ons eigen hout, ook andere bedrijven kunnen gebruik maken van onze processen om de levensduur van hun hout te optimaliseren.

Van Swaay beheerst als geen ander alle factoren die met VSX® van uw hout een topproduct maakt. Wij beschikken over grote voorraden en opslagplaats waardoor wij het hout een optimale natuurlijke droogtijd kunnen geven en bovendien bijna altijd snel in uw behoeften kunnen voorzien. Onze ervaring van 130 jaar staat borg voor optimale behandelprocessen met middelen van topkwaliteit. Al deze factoren zorgen niet alleen voor een duurzaam stuk hout, maar ook voor een duurzame relatie met klanten die kiezen voor betaalbare kwaliteit.

Wilt u hout met een zeer lange levensduur en langdurige bescherming? Kies dan voor de superieure vacuümdruk verduurzaming door Van Swaay Duurzaam Hout. Door de zeer goede celfixatie die wij kunnen garanderen is hout dat door ons verduurzaamd wordt tientallen jaren beschermd tegen bacteriën, schimmelaantasting en invloeden door insecten, inclusief termieten. Dit geldt uiteraard zowel voor toepassingen boven als in de grond. Volledig veilig voor mens, millieu en omgeving. 

VSX
®a premium verduurzaming is mogelijk in twee varianten. Lees meer over VSX® bruin of VSX® groen.

Meer weten over Loonwerk? Neem contact op, klik hier!